Nieuwe nieuwsbrief van april 2023

Onlangs is er weer een nieuwe nieuwsbrief (nummer 58 van maart 2023) opgesteld en naar de geabonneerden verzonden. In deze nieuwsbrief leest u meer over de actuele situatie en ontwikkelingen van de verschillende projecten die door stichting “Lang leve het Zambiaanse kind” worden ondersteund.

Dit keer is er meer te lezen over het scholingsproject in Isoka en over een klein project van de stichting voor de ondersteuning van twee speciale kinderen in Kabwe. Ook een klein memoriam van een zeer trouwe donateur van onze stichting is in de nieuwsbrief opgenomen.

U kunt deze nieuwsbrief lezen via de pagina Nieuwsbrieven. Indien u zich wilt abonneren op onze nieuwsbrief (het liefst per email)  kunt u dat doen via ons  Contactformulier.

Ook kunt u het document (in PDF formaat) direct downloaden via de volgende  link: Nieuwsbrief April 2023