Blije gezichten in weeshuis Chinsali

Presencia (de coördinatrice van het weeshuis) en de verzorgers van het huis zijn nog steeds heel erg blij met de waterpomp die vorig jaar is aangelegd. In de maand juni kwam er in heel Chinsali nauwelijks water uit de kraan van de gemeentelijke waterleiding. Gelukkig konden zij de waterpomp gebruiken en was er in het huis geen probleem met water. Ze konden zelfs mensen uit de buurt helpen.

Dankzij de steun van onze donateurs konden wij als stichting “Lang leve het Zambiaanse kind” dit project realiseren.  Om dit soort projecten ook in de toekomst mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar meer donateurs. Het liefst door middel van een periodieke gift, maar natuurlijk zijn ook eenmalige donaties van harte welkom.  Zie voor meer informatie de pagina doneren.