Bestuur

v.l.n.r. Martin Ineke Paul Marleen Hans Harold en RenéHet bestuur van de Stichting “Lang leve het Zambiaanse kind” heeft zich tot doel gesteld om de gedoneerde gelden aan de stichting zo optimaal mogelijk aan te wenden voor de ondersteuning van de weeshuizen en projecten in Zambia en de overhead kosten te minimaliseren.
Zo wordt deze website in eigen beheer ontwikkeld en onderhouden, en worden de werkzaamheden van de individuele bestuursleden zoals bijvoorbeeld bestuursvergaderingen en fondsenwerving kosteloos uitgevoerd.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

Ir Harold van der ValkBestuurslidConsultant milieu en landbouw in de tropen
Ir Ineke KoeneBestuurslidOpmaakredacteur bij TNO
Ir Paul SchepBestuurslidHoofd afdeling Training van de stichting Rainforest Alliance
Ir Martin SouerBestuurslidCoördinator Bedrijfsinformatie bij Avri
Ir Hans van TartwijkBestuurslidDocent Hogeschool Van Hall Larenstein
Ir René KlinkenbergBestuurslidEnterprise Architect bij een financiële dienstverlener
Mr Ir Marleen KramerVoorzitterVan 1985 tot 1997 werkzaam geweest in Zambia op het gebied van plattelandsontwikkeling. Nu, juridisch teamleider bij VluchtelingenWerk Oost Nederland.
Drs Hans KonigSecretaris /
Penning-
meester
Zelfstandig ondernemer

Het bestuur houdt nauwe contacten met andere organisaties en instanties die zich bezighouden met het ontwikkelingswerk in Zambia.

Indien u geïnteresseerd bent in het beleidsplan van de stichting, dan kunt u dit nalezen door op de volgende link te drukken.
 – Beleidsplan Stichting “Lang leve het Zambiaanse kind” 

Indien u geïnteresseerd bent in het jaarverslag van de stichting met een overzicht van onze activiteiten en de verantwoording, dan kunt u dit nalezen door op de volgende link te drukken.
 – Jaarverslag Stichting “Lang leve het Zambiaanse kind”