Nieuwe nieuwsbrief van december 2023

Onlangs is er weer een nieuwe nieuwsbrief (nummer 59 van december 2023) opgesteld en naar de geabonneerden verzonden. In deze nieuwsbrief leest u meer over de actuele situatie en ontwikkelingen van de verschillende projecten die door stichting “Lang leve het Zambiaanse kind” worden ondersteund.

Dit keer is er meer te lezen over de nieuwe kinderen in het transithome in Chinsali. Ook wordt de situatie van een aantal kinderen die meedoen aan het scholingsproject in Isoka toegelicht. Daarnaast en positief bericht over Sharon en Mercy  waarover we in de vorige nieuwsbrief over berichtten.

U kunt deze nieuwsbrief lezen via de pagina Nieuwsbrieven. Indien u zich wilt abonneren op onze nieuwsbrief (het liefst per email)  kunt u dat doen via ons  Contactformulier.

Ook kunt u het document (in PDF formaat) direct downloaden via de volgende  link: Nieuwsbrief December 2023