Speciale nieuwsbrief Kerstmis 2023

Via onze (electronische) nieuwsbrief houden wij onze donateurs en andere geïnteresseerden regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen van de projecten die wij in Zambia ondersteunen. Onlangs is er weer een nieuwe nieuwsbrief (nummer 60) opgesteld en naar de geabonneerden verzonden.

Dit keer is er meer te lezen over de algemene doelstelling en werkwijze van onze stichting en hebben wij ook de bedankberichten van onze contactpersonen van de verschillende projecten in Zambia verzameld.

Het bestuur van stichting “Lang leve het Zambiaanse kind” sluit zich graag aan bij deze mooie berichten en wensen u prettige feestdagen en een goed 2024 waarin wij hopen dat wij ook weer op uw steun mogen rekenen. Daarnaast zouden wij graag ons (vaste) donateursbestand in 2024 willen uitbreiden. Als u wellicht familie, vrienden of bekenden heeft die misschien ook geïnteresseerd zijn in het werk van onze stichting, dan willen wij u vragen om deze nieuwbrief of dit bericht met hen te delen. Dit kan gemakkelijk via de deelknoppen die gekoppeld zijn aan dit bericht.

U kunt het document (in PDF formaat) direct downloaden via de volgende  link: Nieuwsbrief Kerstmis 2023 of via de pagina Nieuwsbrieven