Inventarisatiebijeenkomst donateurs

Zaterdagmiddag 19 november waren een 7-tal donateurs, met diverse achtergronden gevraagd en bereid gevonden om deel te nemen aan een “inventarisatiebijeenkomst” voor de stichting “Lang Leve het Zambiaanse Kind”. Onder voorzitterschap van bestuurslid Ineke Koene werd geprobeerd een beeld te vormen wat donateurs beweegt om donateur te zijn van onze stichting. Naast het feit dat dit heel goed gelukt is, kwamen er tegelijkertijd heel wat nieuwe creatieve ideeën naar boven waarmee wij de komende jaren ruimschoots verder mee kunnen.

workshop2016

Leuk was om te horen dat de kleinschaligheid, nagenoeg geen overhead, de Nieuwsbrief en duidelijke informatie op website en Facebook, de factoren zijn waarop donateurs hun vertrouwen en giften aan stichting “Lang Leve het Zambiaanse Kind” toevertrouwen.

Het was een inspirerende bijeenkomst. Wij bedanken de 7 donateurs en leiding van de Wielewaag te Wageningen voor hun bijdragen.