Bouw school Isoka gereed

Met heel veel trots kunnen we als bestuur van de stichting “Lang leve het Zambiaanse kind” melden dat het project voor de bouw van een nieuw schoolgebouw in Isoka met succes is afgerond. Het schoolgebouw heeft drie  klaslokalen en een kantoorruimte. Ook is bij het schoolgebouw een nieuw sanitair gebouw geplaatst. 

 

Nadat de eerste plannen eind 2020 waren gemaakt kon na het verkrijgen van voldoende funding in de zomer van 2021 worden gestart met de realisatie. In de eerdere berichten op de website waren de vorderingen van de bouw te volgen .

Nu op maandag 9 mei de schoolvakantie in Zambia is afgelopen kunnen de kinderen in het prachtige  nieuwe schoolgebouw hun lessen gaan volgen.

Voordat het zover is werden eerst de ouders van de kinderen uitgenodigd om alvast een kijkje te komen nemen in het nieuwe schoolgebouw. Zij waren erg  enthousiast over het nieuwe schoolgebouw waar straks hun kinderen les kunnen gaan  krijgen.

 

Wij willen iedereen bedanken die het mede door hun gift mogelijk hebben gemaakt om dit mooie project voor de kansarme kinderen in Isoka te kunnen realiseren.