SponsorsOud

De werkzaamheden van de Stichting “Lang leve het Zambiaanse kind” worden mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van de volgende instanties:

Huycksteate Huyckstaete B.V. Projectontwikkelingsmaatschappij Huyckstaete B.V. in Soest betaalt een groot gedeelte van de kantoorkosten van de stichting, zoals het ter beschikking stellen van presentatiemateriaal, papier, etc. Tevens verzorgt dit bedrijf de periodieke nieuwsbrief van de stichting. Daarnaast stelt deze projectontwikkelaar werktijd beschikbaar van één van de bestuurders.
Site4U Site4U Internet services Site4U Internet services uit  Wageningen verzorgt de hosting en de domeinregistratie van de website. Ook hebben zij nuttige adviezen gegeven met betrekking tot  de opzet en inhoud van de website.
Taxatheek De Taxatheek De Taxatheek, een gespecialieerd bedrijf in het taxeren van  onroerende zaken, heeft een aanzienlijk deel van het relatiebudget geschonken aan de stichting. Bovendien is de stichting prominent vermeld op de nieuwjaarsuitingen van het bedrijf, wat weer nieuwe  schenkingen heeft opgeleverd.
Kondar Kondar Kondar, een dienstverlenende instelling met  diensten op fiscaal, juridisch en taxatietechnisch terrein met name  gericht op lokale overheden, ondersteunt de stichting “Lang Leve het  Zambiaanse Kind” financieel.
Lions Club Land van Cuijk en Noord LimburgLions Club Land van Cuijk en Noord Limburg De Lions Club Land van Cuijk en Noord Limburg  heeft de ondersteuning van het weeshuis als hoofdproject gekozen  en levert een substantiële bijdrage van haar fondsenwervende activiteiten aan het Transithome in Ndola.
RabobankRabobank Vallei en Rijn Rabobank “Vallei en Rijn” waar de stichting haar rekening heeft, rekent per 1 januari 2007 geen transactiekosten meer voor de (periodieke) internationale overboekingen van de stichting naar de projecten in Zambia.
Notaris Schippers Notaris mr R.E. Schippers in Soest heeft voor de oprichting en registratie van de stichting “Lang Leve het Zambiaanse Kind” geen  kosten in rekening gebracht.