Sponsors

De werkzaamheden van de Stichting “Lang leve het Zambiaanse kind” worden mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van de volgende instanties:

huyckstaete-logo
Projectontwikkelingsmaatschappij Huyckstaete B.V. in Soest betaalt een groot gedeelte van de kantoorkosten van de stichting, zoals het ter beschikking stellen van presentatiemateriaal, papier, etc. Tevens verzorgt dit bedrijf de periodieke nieuwsbrief van de stichting. Daarnaast stelt deze projectontwikkelaar werktijd beschikbaar van één van de bestuurders.
site4u_logo

Site4U Internet services uit Wageningen verzorgt de hosting en de domeinregistratie van de website. Ook hebben zij nuttige adviezen gegeven met betrekking tot de opzet en inhoud van de website.
taxatheek-logoDe Taxatheek, een gespecialiseerd bedrijf in het taxeren van onroerende zaken, heeft een aanzienlijk deel van het relatiebudget geschonken aan de stichting. Bovendien is de stichting prominent vermeld op de nieuwjaarsuitingen van het bedrijf, wat weer nieuwe schenkingen heeft opgeleverd.
kondar_logo
Kondar, een dienstverlenende instelling met diensten op fiscaal, juridisch en taxatietechnisch terrein met name gericht op lokale overheden, ondersteunt de stichting "Lang Leve het Zambiaanse Kind" financieel.
logolionsclub

De Lions Club Land van Cuijk en Noord Limburg heeft de ondersteuning van het weeshuis als hoofdproject gekozen en levert een substantiële bijdrage van haar fondsenwervende activiteiten aan het Transithome in Ndola.
rabobanklogoRabobank "Vallei en Rijn" waar de stichting haar rekening heeft, rekent per 1 januari 2007 geen transactiekosten meer voor de (periodieke) internationale overboekingen van de stichting naar de projecten in Zambia.
Notaris SchippersNotaris mr R.E. Schippers in Soest heeft voor de oprichting en registratie van de stichting "Lang Leve het Zambiaanse Kind" geen kosten in rekening gebracht.

Druk op het logo om naar de website van de betreffende sponsor te gaan.